De natuurverschijnselen achtervolgens ons. We zouden vandaag op een boottripje gaan (hadden we gister al geboekt). Tijdens dit tripje zouden we drie stranden bezoeken en er zou tijd zijn om te surfen, snorkelen en vissen. Ik had mijn surfboard al gehuurd, maar toen werd er vanochtend gezegd dat het niet door kon gaan omdat er grote golven waren voorspeld ten gevolge van de aardbeving in Chilli.

Ik twijfelde nog of ik wel met mijn gehuurde plank naar het strand zou gaan, omdat het niet zeker zou zijn of die hoge golven uberhaupt wel hier zouden komen. Maar later op CNN had men het ook over Warnings Tsunami for Hawai, en later werden er ook dingen gezegd over grote golven langs de gehele kust van geheel Amerika. Toen ik mijn surfboard ging cancelen, ging de bus naar het strand ook niet meer omdat het werd afgeraden je sowieso op het strand te begeven.

Dus nou zit ik lekker in de hitte in een internetcafe. Wel erg jammer, want gister ging het surfen erg goed. Ik had een uurtje les genomen en mijn leraar heeft me flink wat tips kunnen geven. Die wilde ik graag vandaag weer gaan oefenen, maar helaas weer eens overmacht door het weer..

Posted by admin - 27/02/10 - 1 comment