Komend uit het koude en arme Bolivia, was het zo´n verademing om in Argentinie aan te komen. De wegen waren opeens geasfalteerd met allerlei veiligheids maatregelingen zoals drempels, verkeersborden en noodremvluchtstroken en meer. Dat gaf toch wel weer een veilig gevoel, aangezien het in Bolivia toch wel vaak spannend was op een dirtroad langs de afgrond van een ravijn.
Maar aangekomen in de stad Salta, was het ook erg fijn niet heel de tijd lastig gevallen te worden door toeterende taxi´s die denken dat elke toerist altijd maar met de taxi gaan. En nog beter, wanneer ik dan eenmaal was ingestapt in een taxi, hoefde ik niet meer eeuwig te onderhandelen over de prijs, ze reden gewoon op de taximeter. En wanneer ik om informatie vroeg over een bepaalde bus, werd er gelukkig niet meer tegen me gelogen om me in de bus te krijgen van vriendjes, maar werd er gewoon eerlijk gezegd dat ik beter een andere bus kon nemen.

Posted by admin - 25/05/10 - 0 comments