Hola, buenos dias!

Ik ben veilig aangekomen in Antigua. Mijn vlucht in Amsterdam vertrok om 8 uur ´s ochtends en ik kwam aan op mijn bestemming om 4 uur ´s nachts Nederlandse tijd. Mijn vlucht in Amsterdam had wat vertraging door sneeuw op het vliegtuig waardoor ik in Madrid hard moest rennen om mijn overstap te halen. Daar vertrok mijn vlucht ook weer te laat. Eenmaal opgestegen had het vliegtuig dikke turbulentie, zo erg dat ik echt dacht dat we gingen neer storten. Zelfs de stoere mannen die naast me zaten, hadden de angst duidelijk op hun gezicht staan. Maar goed, ik was blij dat ik geland was. Gelukkig werd ik opgehaald vanaf het vliegtuig naar het huis waar ik twee weken verblijf. Daar aangekomen bleek het niet de accomodatie te zij die ik had geboekt (geen prive badkamer, maar een klein kamertje zonder privacy), maar in plaats daarvan krijg ik nu wel eten als het goed is. Ik ben er nu nog alleen, maar maandag zullen er weer andere studenten zijn als de lessen weer beginnen. Even afwachten dus.

Verder heb ik hier een beetje in de stad rondgelopen, heel mooi is het hier, maar wel heel toeristisch. Overal Amerikanen en heb hier zelfs al een Macdonalds en een Burger King ontdekt. Echt zonde, in zo´n oud spaans koloniaals gebouwtje.

Het is 7 uur eerder hier. Indien je me wilt bellen, kan dat natuurlijk, ik heb al een Guatemaals nummer:  0050247303837

Indien je via zo´n goedkoop naar het buitenland nummer belt, valt het allemaal wel mee met de kosten. Ik heb zelf geprobeerd te smsen, maar die komen blijkbaar niet aan helaas. Misschien dat het aan de provider ligt, misschien moet ik het eens met een andere provider proberen.. Dan zal ik dus ook weer een ander nummer hebben, maar dat meld ik dan wel op de site.

Morgen zal ik wel weer even online zijn, ik denk om een uurtje of negen Nederlandse tijd. Via de Skype kunnen we dan gratis bellen! Mijn skype is mijn hele naam aan elkaar.

Groetjes!

Posted by admin - 09/01/10 - 4 comments